Tryckeri i stockholm med nöjda kunder

Kunder som anlitar tryckeriet

Bland Tigraphs kunder finns allt från stora globala koncerner till lokala småföretag. Vi är mindre till storleken än de flesta andra tryckerier, vilket ger ett nära samarbete med dig som kund och ett personligt engagemang i varje projekt.

Några utav våra referenser

”Vår reklambyrå har stor tillit till Tigraph. Man får alltid snabb och professionell service, med mycket hög kvalitet. Våra kunder blir alltid nöjda med de produkter som Tigraph tar fram åt oss. Tigraph kan man alltid lita på till 100 %. Därför använder vi Tigraph till alla våra produktioner, allt från små produktioner till stora. De hjälper alltid till."
Julia Brannemark
Reklambyrån Herlin Widerberg
”Vi trycker hos Tigraph och är mycket nöjda. De visar stort intresse och stort engagemang. Trycksakerna håller hög och jämn kvalité. Som kund känner jag mig trygg och nöjd.”
Yves Lindahl
Volkswagen Group
”Vi har i många år samarbetat med Tigraph för våra trycksaker: allt ifrån banderoller, rollupper, produktblad, broschyrer, namnskyltar, biljetter och en massa annat. Tigraph hjälper alltid till i sista sekund när vi skickar in brådskande beställningar och lyckas alltid att hitta och ”rätta till/rädda upp” de små felen vi råkar göra ibland. Vi får därmed alltid tillbaka lysande kvalitet på allt – och alltid i tid!"
Susanne Bergström
Advania