Offsettryck i Stockholm

Offsettryck ger bäst pris när upplagorna är stora

Vill du ha kvalitativt tryck i stora mängder så kan vi på Tigraph i Stockholm hjälpa er med offsettryck. Med offsettryck från Tigraph i Stockholm så kan du vara säker på att du får trycksaker av toppkvalitet som får ditt företag att se riktigt bra ut. Med Offsettryck så får du kvalitativa trycksaker till ett bra pris. Vid mindre upplagor rekommenderar vi digitaltryck. Läs mer om digitaltryck här

Visitkort, reklamblad, kataloger och mycket mer

Med offsettryck produceras trycksaker av skilda slag. Du kan till exempel anlita Tigraph i Stockholm gällande:

  • Visitkort

  • Flyers

  • Blanketter

Eller för att trycka en stor upplaga av en:

  • Broschyr

  • Informationsfolder

  • Produktkatalog

  • Årsredovisning

Medarbetare med rätt kunskaper om offsettryck

Vi på Tigraph i Stockholm har lång och gedigen erfarenhet gällande offsettryck och kapacitet för alla tryckjobb. Bland Tigraphs medarbetare finns offsetspecialister som säkerställer att slutresultatet motsvarar eller överträffar dina förväntningar. Våra offsetpressar har högsta klass och vi utlovar största engagemang när du väljer Tigraph för offsettryck i Stockholm.

Smart miljöval

När du anlitar Tigraph i Stockholm för offsettryck så gör du dessutom ett smart miljöval. Branschens miljörekommendationer är en miniminivå som vi försöker överträffa. Även våra underleverantörer är givetvis omsorgsfullt utvalda och miljögodkända.

Offsettryck eller digitaltryck?

De flesta kunder bryr sig inte om metoden är offsettryck eller digitaltryck. Det väsentliga är att kvalitén är utmärkt, att priset är attraktivt och att leveranstiden alltid hålls. Vissa trycksaker trycks i offset och andra digitalt. Som kund så kan du välja tryckmetod, men det vanliga är att medarbetarna på Tigraph hjälper er att hitta den metod som passar bäst till era trycksaker utifrån karaktär och upplagans storlek.

Ekonomiska fördelar med offsettryck

Förutom högkvalitativt tryck så ger offsettryck även lägst pris per trycksak vid större upplagor. Därför trycks till exempel stora reklamutskick och informationsmaterial till hushåll nästan alltid i offset. Välkommen att kontakta oss för en offert och en beräkning (break-even) när digitaltryck respektive offsettryck ska användas.