Tryck och grafisk produktion i stockholm

Tigraph grundades år 2000

Tigraph grundades år 2000 i Stockholm och här har vi fortfarande vår bas. Med huvudkontor i Hägersten och filial i Trosa har det fallit sig naturligt att en stor del av tryckeriets kunder finns i södra Stockholm, Södertälje och Södermanland.

Allt inom tryck och grafisk produktion

Vänd dig till Tigraph för att få hjälp med alla slags trycksaker. Det gäller allt från nya visitkort till väggar till mässmontern. Vi är ett snabbt och kvalitetsmedvetet tryckeri i Stockholm som kan förse dig med totallösningar inom tryck och grafisk produktion – hela spektrumet från digitaltryck, offsettryck och storformat till originalarbete, repro, retusch och studiofotografering. Vi kan även vara din strategiska partner samt ansvara för målgruppsanalys och distribution. Med egen ateljé kan vi utforma dina trycksaker – från idéstadiet till färdig trycksak med snygg design och säljande text.

Våra kunder

Tigraphs kunder är spridda inom ett flertal branscher. Några är småföretag och andra är stora globala koncerner. Vi anlitas också av reklambyråer, myndigheter och organisationer. Våra kunder har två saker gemensamt: De efterfrågar engagemang och kvalitet. I Tigraph har de hittat en partner som engagerar sig i varje projekt och som levererar med hög och jämn kvalitet. Våra kunder värdesätter också att trycktiderna alltid hålls och att vi också ställer upp när det kniper, till exempel när en säljbroschyr blixtsnabbt ska tas fram till mässan. Se kundreferenser

Grundaren av Tigraph

Jag som startade Tigraph heter Thomas Lundquist. Efter många år i tryckbranschen tog jag år 2000 steget till att grunda ett eget tryckeri i Stockholm. Tigraph vill vara ditt självklara val när det gäller tryck och grafisk produktion. Hos oss får du ett mer personligt samarbete än med de riktigt stora tryckerierna. Du har kontakt med en och samma projektledare som har inblick i hela produktionen.