Ateljé, Original & Reproarbeten i Stockholm

Tigraphs reproavdelning och ateljé anlitas av många kunder

Vi utför prepressarbeten som retusch och friläggning, men kan också ta fram ditt marknadsföringsmaterial från grunden. Vår ateljé är redo att presentera trycksaker som ger stor effekt och kan hjälpa ditt företag eller din organisation att utvecklas.

Rätt prepress och repro ger trycksaken ett lyft

Tigraph utför prepress- och reproarbeten som ger ett bättre slutresultat. Vi har medarbetare som är specialister på bildarbeten som friläggning och retusch. De säkerställer att det tryckoptimerade originalet är bästa möjliga så att foldern, broschyren eller mässmontern håller högsta standard.

Grafisk design, copywriting och fotografering

Använd möjligheten att anlita Tigraphs ateljé. Bland våra medarbetare och partners finns originalare, grafiska designers, copywriters och fotografer. Vi skapar en arbetsgrupp som förstår dina utmaningar och som skapar reklam och trycksaker som skiljer sig från mängden. Du får rätt förutsättningar att nå ut effektivare och generera fler kunder!

Crossmedia

Förutom högkvalitativt tryck så ger offsettryck även lägst pris per trycksak vid större upplagor. Därför trycks till exempel stora reklamutskick och informationsmaterial till hushåll nästan alltid i offset. Välkommen att kontakta oss för en offert och en beräkning (break-even) när digitaltryck respektive offsettryck ska användas.