Digitaltryck i stockholm

Tryckeriet i Stockholm som fixar dina dekaler

Letar du efter ett tryckeri i Stockholm som kan hjälpa er med digitaltryck? Då kan vi på Tigraph i Stockholm hjälpa dig. Vi kan hjälpa er att trycka allt från foldrar och broschyrer till affischer och vepor med mera. Vi arbetar givetvis alltid med engagemang och kvalitet i fokus och vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa er med totallösningar inom grafisk produktion, digitaltryck och mycket mer.

Klistermärken och dekaler kan användas till både marknadsföring och uppmärkning. Tigraph i Stockholm kan trycka dekaler och klistermärken enligt dina unika önskemål som du sedan kan montera på fönster, väggar, bilar etc. för att sprida ditt budskap.

Digitaltryck är det självklara valet

Digitaltryck är ett smidigt alternativ som ger stora möjligheter till anpassning och snabba ändringar. Oavsett om ni behöver trycka mindre upplagor utav något, ta fram en provupplaga eller trycka något
där informationen kan behöva ändras snabbt så är digitaltryck det självklara valet.

Med digitaltryck från oss på Tigraph i Stockholm så är möjligheterna stora, kvalitén utmärkt och priset
kan pressas tillbaka. Så oavsett om ni ska trycka foldrar, broschyrer, affischer eller något annat så hjälper Tigraph er att hitta den tryckmetod som passar bäst.

Ett flexibelt digitaltryckeri i Stockholm

Tigraph i Stockholm har en toppmodern maskinpark och stor erfarenhet av digitaltryck. Vi säkerställer 
att dina trycksaker blir klara i tid och att kvalitén är den bästa. Vi kan trycka digitalt på så gott som alla

material och hitta lösningar som överraskar både dig och mottagaren. Tigraph är ett flexibelt digitaltryckeri som ger ditt budskap rätt förutsättningar att påverka mottagaren till handling.

Digitaltryck passar nästan alla trycksaker

Digitaltryck är en lämplig metod till att trycka broschyrer, foldrar, visitkort, affischer, vepor och mycket mer. Digitaltryck har länge varit den överlägsna lösningen för tryck utav mindre upplagor. Och varför trycka onödigt stora upplagor när informationen riskerar att bli inaktuell? Broschyrer, foldrar och häften är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att sprida information på. Dessutom så används de inom många olika branscher och områden som ofta är föränderliga såsom informationsblad eller meny på en restaurang. 

Tigraphs digitaltryckeri i Stockholm hjälper er att smidigt trycka nya upplagor av allt från broschyrer till affischer, foldrar och vepor. På så sätt är trycksakerna alltid up-to-date och anpassade efter just era behov. Vid större upplagor rekommenderar vi offsettryck. Läs mer om offsettryck här

Adressering och variabeldata

Tack vare variabeldata kan vi skräddarsy dina informations- och reklamutskick till varje unik mottagare. Text och bild kan varieras så att erbjudandet blir maximalt intressant för varje potentiell kund. Förutom själva digitaltrycket kan Tigraph även hjälpa dig med adressering och distribution. Med oss på Tigraph i Stockholm så är du i trygga händer och får en kostnadseffektiv totallösning.

Digitaltryck för grönare miljö

Förutom att digitaltryck är smidigt och anpassningsbart så är det även ett miljövänligt alternativ för dig som vill ha en grön miljöprofil. Genom att trycka digitalt så sparar du pengar samtidigt som du skonar miljön. Eftersom du endast beställer exakt så stor upplaga som du behöver för stunden så uppstår ingen kostnad för trycksakslager. Dessutom har du tryggheten att Tigraph alltid motsvarar eller överträffar branschens miljörekommendationer. Samma sak gäller våra underleverantörer.

Välkommen att höra av dig för att diskutera digitaltryck. Vi är ett digitaltryckeri i Stockholm som levererar trycksaker av utmärkt kvalitet och utlovar stort engagemang i varje projekt.

Digitaltryckeri med ateljé

Du kan anlita Tigraph som digitaltryckeri, och du kan även ta hjälp av vår ateljé som har lång erfarenhet av att producera trycksaker. Vi kan skapa originalet, utföra retusch och fotografera dina produkter. Vi kan
även hjälpa dig hela vägen från idéstadiet till färdig trycksak som landar i mottagarens hand.